Un aparatós accident de trànsit al tram sud de la C-55, a Castellgalí, va encendre ahir a la tarda totes les alarmes, però finalment es va tancar amb el balanç d'un ferit lleu. La víctima, un veí de Calders de 30 anys, conduïa un cotxe que va xocar violentament contra un camió, després d'envair el carril contrari de la calçada. L'accident va generar retencions quilomètriques a la C-55, entre Manresa i Castellbell, durant una bona part de la tarda.

Els fets van tenir lloc a les 4 de la tarda al punt quilomètric 22,5 de la C-55, just al seu pas pel nucli de Castellgalí. El cotxe de la víctima circulava en sentit Manresa quan va envair el carril contrari, just en el moment en què hi passava un camió, que anava correctament en sentit Barcelona. Com a conseqüència, el cotxe va xocar contra la part frontolateral del camió i va sortir projectat uns metres de distància. El camió va tenir nombrosos desperfectes, però el camioner, veí de Terrassa, va resultar il·lès.

El conductor del cotxe, en canvi, va quedar atrapat a dins del vehicle. Els Bombers de la Generalitat van tenir dificultats per poder-lo rescatar de l'interior. Fins a l'indret s'hi van desplaçar una ambulància i un helicòpter del SEM. El personal mèdic va comprovar però, que malgrat l'aparatositat dels fets, el conductor no havia resultat ferit greu, i ni tan sols no presentava fractures. Per aquest motiu, l'helicòpter del SEM, que s'havia activat de forma preventiva per si calia evacuar-lo a un hospital de Barcelona, es va retirar.