Un motorista de Castellar del Vallès de 68 anys d'edat, Pablo F. N., va morir ahir al matí en un accident de trànsit a l'eix pirinenc (N-260), a l'altura de Prullans. Es tracta de la tercera víctima mortal d'aquest 2015 en aquesta carretera, en el seu pas per la Cerdanya.

Els fets, segons van informar el Servei Català de Trànsit i els Mossos d'Esquadra, van tenir lloc poc després de les 11 del matí al punt quilomètric 202,6 de la N-260, al terme de Prullans. Per causes que els Mossos d'Esquadra estan investigant, el conductor i únic ocupant d'una motocicleta va perdre la vida com a conseqüència d'una sortida de via.

Fins a l'indret dels fets s'hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Com a conseqüència de l'accident, els Mossos van haver de tallar totalment la calçada.

De moment, en el que portem d'any, el tram de la Cerdanya de la N-260 ja acumula tres víctimes mortals, tantes com les que hi va haver durant tot el 2010. Des d'aleshores, la xifra anual de víctimes en aquest tram de carretera sempre havia estat inferior.

El darrer accident en aquesta carretera va tenir lloc el 4 de maig passat, quan un veí de Puigcerdà va morir en un xoc frontal entre dos cotxes a l'altura de Ger. El conductor de l'altre vehicle, resident a la Seu d'Urgell, anava begut en el moment dels fets.

El primer sinistre mortal d'aquest 2015 es va produir el 8 de març, quan un motorista de 24 anys va morir en xocar contra un cotxe a prop de Puigcerdà. El motorista també era veí de la ciutat.