La Policia Local va detenir aquest cap de setmana un home, de 25 anys, que va causar el pànic en un local del nucli històric de Manresa. La central del 092 va rebre el requeriment del responsable del local informant que hi havia una persona que ocasionava problemes dins de l´establiment i, en arribar una patrulla, i mentre l´encarregat del local explicava als agents que el causant dels aldarulls acabava de marxar, aquest va tornar a aparèixer amb una guitarra elèctrica a les mans, amb la qual va començar a donar cops a les parets i a les taules del local, provocant una trencadissa de mobiliari, ampolles, copes i tot el que trobava al seu pas, i creant situacions de pànic entre els clients del local.

Els agents, que en un principi van poder prendre-li la guitarra, van haver de detenir aquesta persona posteriorment, ja que va saltar darrere la barra, va agafar una ampolla, la va trencar i va amenaçar els agents. Aquest mateix individu va protagonitzar uns fets similars el divendres 3 de juliol a la tarda, quan també amb una guitarra va agredir diverses persones a la terrassa d´un altre local del Nucli Històric de Manresa.

Agredeix dues persones amb una barra de ferro

El segon, un home de 35 anys veí de Manresa, va ser detingut la nit de diumenge després que el responsable d´un local de restauració del barri de La Sagrada família comuniqués a la policia que un home, armat amb una barra de ferro, hauria agredit dues persones i hauria ocasionat desperfectes a diversos vehicles. Un cop va arribar la patrulla, en verificar que efectivament hi havia dues persones lesionades (una d´elles amb el nas trencat) i que també hi havia desperfectes en almenys dos vehicles, es va procedir a la detenció de l´individu esmentat.