Un xoc frontal entre dos vehicles va tenir com a balanç cinc ferits, un dels quals de gravetat. Els Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) els va traslladar a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, on en principi no es temia per l'empitjorament de cap dels ferits.

L'accident va passar ahir a dos quarts de 8 del matí per causes que els Mossos d'Esquadra encara no han determinat. Dos vehicles van xocar frontalment a la C-37 (eix Diagonal), al punt quilomètric 92, quan la carretera ja és a tocar de l'eix Transversal. En la topada es va veure implicat un tercer vehicle. Un dels cotxes va quedar en molt mal estat i tres ocupants hi van quedar atrapats. Els Bombers no els van poder treure fins a un quart de 9. El SEM va traslladar els cinc ferits al centre sanitari manresà. Fons de l'hospital informaven que estaven estables. Al ferit que tenia un pronòstic greu se l'estava tractant a l'àrea de Crítics.

Arran de la topada, es tallar totalment la carretera mentre els bombers van portar a terme les tasques de rescat i llavors es va donar pas alternatiu. A un quarts d'11 del matí ja es va restablir la circulació a la C-37.

Per altra banda, a la Llacuna es va tallar la carretera BV-2136 perquè un cotxe va sortir de la via poc abans de les 12 del migdia. Trànsit informava que no hi havia hagut cap ferit i que la carretera va quedar tallada uns 40 minuts.