Dues veïnes de Sant Joan de Vilatorrada han estat condemnades a dos anys de presó per haver ensarronat homes "d'avançada edat i possibilitats econòmiques" oferint-los sexe a canvi de diners. En algunes ocasions, però, acabaven exigint a les víctimes més diners dels que havien acordat. En un cas en concret, pel qual han estat condemnades, les acusades van amenaçar un home dient-li que explicarien al seu entorn familiar les seves trobades sexuals si no els pagava més diners. Com a conseqüència, l'home va patir una crisi d'ansietat tan greu que va derivar en un intent d'autolesió.

Les condemnades, Isabel María Albarrán Cortés i Susana Sánchez López, no hauran d'entrar a la presó si en el termini de tres anys han indemnitzat la víctima amb 3.000 euros per danys morals. Una altra condició per esquivar l'ingrés penitenciari és que s'estiguin tres anys més sense delinquir.

La sentència, dictada pel Jutjat Penal número 1 de Manresa, és ferma i no recurrible, ja que es va produir mitjançant un acord de conformitat entre la fiscalia i la defensa de les acusades. La resolució se centra en un sol cas, el d'un home que, vista l'angoixa que li provocava la situació, va acabar per intentar-se llevar la vida a principi del 2013. Però deixa clar que les dues condemnades, que ho són per un delicte d'amenaces, havien actuat de forma similar altres vegades.