La Policia Local de Manresa va detenir diumenge a la matinada un jove de 25 anys de la ciutat que acabava de causar destrosses amb una guitarra en un local d'oci del nucli antic. Es dóna el cas que feia dues setmanes ja havia provocat aldarulls amb el mateix instrument en un altre establiment.

L'amo del local va alertar dels fets la Policia Local, diumenge a la matinada. En arribar-hi una patrulla, el jove ja havia fugit però va tornar quan encara hi havia els agents. Aleshores, va començar a donar cops a les parets i a les taules del local, tot ocasionant una trencadissa de mobiliari, ampolles, copes i tot el que es trobava al seu pas. Els agents van poder prendre-li la guitarra, però llavors el noi va saltar darrere la barra, va trencar una ampolla i la va utilitzar per amenaçar els agents. La Policia Local va haver de detenir-lo.

D'altra banda, la Policia Local va detenir diumenge a la nit un veí de Manresa de 35 anys per agredir amb una barra de ferro dues persones, una de les quals va resultar amb una fractura al nas. A més, també va causar desperfectes a diversos vehicles. Els fets van tenir lloc a la cruïlla de l'avinguda Francesc Macià i el carrer Sardana, davant del col·legi Oms i de Prat.