Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns, un home, de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Montellà i Martinet (Cerdanya), com a presumpte autor de quatre robatoris amb força i un furt.

La detenció és el resultat d'una investigació oberta arran un seguit de robatoris, amb un mateix modus operandi, en diferents cases de la comarca del Segrià. Concretament, entre el 20 de juny i el 18 de juliol, es van denunciar quatre robatoris en una casa d'Alcoletge, una d'Artesa de Lleida i dues vegades en una de la Partida Guindàvols de Lleida.

En tots els casos forçava les finestres o bé les portes d'accés a les vivendes i, un cop dins, sostreia telèfons mòbils, joies, diners en efectiu, roba i instruments musicals, entre altres objectes.

La investigació va concloure el passat dilluns, 20 de juliol, amb la detenció a Lleida del presumpte autor dels quatre robatoris amb força.

Al detingut també se'l relaciona amb un furt comès la darrera setmana en un establiment de Lleida.

Durant la investigació els Mossos d'Esquadra han pogut recuperar part del material sostret, que ha estat lliurat als seus legítims propietaris.

El detingut, que té antecedents, va passar dimarts a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.