La investigació policial ha pogut comprovar que, durant els set anys a Manresa, l'activitat il·lícita va generar una gran quantitat de diners, gràcies als guanys obtinguts per les relacions sexuals que les víctimes estaven obligades a fer. Els tres líders ucraïnesos de la xarxa (la parella formada per Petro R. i Samil K. i la germana de Petro, Smitzana S.) van invertir una part dels diners en immobles i una altra part la van enviar al seu país d'origen, Ucraïna.

Concretament, amb aquests diners, els acusats van comprar un habitatge a la plaça Vuit de Març, al barri Valldaura de Manresa, que servia de residència habitual per a la parella. També van comprar una finca a Barcelona i una altra a l'entorn de Manresa, per tal de poder revendre-les més endavant amb la presumpta finalitat de blanquejar diners.

En l'escorcoll del domicili de la plaça Vuit de Març i dels tres prostíbuls, la policia va localitzar-hi nombrosa documentació relacionada amb l'explotació sexual de les víctimes. Per exemple, enviaments de diners a l'estranger, llibretes bancàries, resguards d'ingressos i resguards d'anuncis dels prostíbuls.

Els sis detinguts estan acusats d'un delicte de pertinença a organització criminal, d'un altre de proxenetisme i d'un tercer contra els drets dels treballadors. Segons avanci la investigació, a una part dels detinguts se'ls podria imputar també un presumpte delicte de blanqueig de capital.