El jutge del Vendrell que investiga Jordi Sumarroca i tres membres més de la seva família Sumarroca per corrupció i blanqueig indaga suposats pagaments per valor de 850.000 euros que la constructora i promotora Teyco va fer a dues societats de l'exalcalde de Torredembarra Daniel Masagué.

A banda de la detenció de Jordi Sumarroca, la Guàrdia Civil va detenir ahir el seu oncle Joaquim i la seva cosina Susanna, en una operació contra la corrupció i el blanqueig en la qual també ha estat arrestat Daniel Masagué i un assessor fiscal.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, la investigació forma part d'una peça separada del cas Efial, en què el jutge se- gueix el rastre d'uns suposats pagaments per valor de 850.000 euros que Teyco va fer a dues societats propietat de Masagué, una dedicada a la brioixeria i una altra immobiliària.

La Fiscalia Anticorrupció analitzarà la documentació intervinguda ahir per descobrir si aquests pagaments constitueixen comissions il·lícites a canvi de l'adjudicació a Teyco de diversos con-tractes municipals, sota sospita.

La investigació, que es va iniciar arran de l'adjudicació a Teyco de l'aparcament de Filadoras i del Teatre Auditori, la dirigeix el titular del jutjat d'instrucció número 1 del Vendrell, en col·laboració amb la Fiscalia Anticorrupció.