Un dels ferits greus en l'accident de trànsit de diumenge a la tarda a l'eix del Llobregat (C-16), a Guardiola de Berguedà, va acabar morint posteriorment a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on havia ingressat en estat crític. Concretament, segons ha confirmat el centre hospitalari a aquest diari, l'home va morir dilluns als voltants de 2/4 de 9 del matí, en no poder superar les greus ferides.

La víctima mortal, segons ha publicat El Punt Avui i ha confirmat a aquest diari el gabinet de premsa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, era el magistrat president de la secció segona de l'Audiència Provincial de Barcelona, Pedro Martín García.

L'accident, segons fonts dels Bombers, va tenir lloc diumenge a 3/4 de 6 de la tarda a l'interior del túnel de Guardiola de Berguedà, on van col·lidir frontalment dos vehicles. En un d'ells hi viatjaven el jutge, Pedro Martín, de 69 anys d'edat, i la seva esposa, Mercè E. M, de 61 anys. Tots dos van quedar atrapats a l'interior del vehicle i, després de ser rescatats pels Bombers, van ser evacuats en helicòpter. La dona va ser traslladada a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa, mentre que el jutge va ser ingressat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.