Els Mossos d'Esquadra van detenir entre l'1 i el 5 d'agost tres homes, dos de 19 anys i un de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Margarida de Montbui, com a presumptes autors de quatre delictes de robatori i d'un delicte de danys a immoble. Se'ls acusa d'entrar a la força en un edifici de nova construcció deshabitat d'aquest municipi de l'Anoia i robar a quatre pisos. Segons les investigacions van sostreure elements com vitroceràmiques, calderes acumuladors d'aigua calenta, forns elèctrics i fins i tot un moble de bany i una aixeta, tot valorat en uns 83.000 euros. Els detinguts van passar entre el 3 i 6 d'agost a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d'Igualada.

En un comunicat als mitjans, els Mossos han informat que les detencions són el resultat d'una investigació que es va iniciar el passat 30 de juliol. Després de diverses indagacions, els investigadors van esbrinar qui eren el presumptes lladres i que havien venut el material sostret en un desballestament de la mateixa població.

Finalment, durant el migdia de l'1 d'agost la policia va detenir a Igualada, dos dels autors dels robatoris, de 19 i 27 anys. I durant la tarda del 5 d'agost van detenir a Igualada l'altre autor de 19 anys. Tots tres estarien presumptament relacionats amb els esmentats robatoris.