Es van endur vitroceràmiques, forns elèctrics, acumuladors d'aigua calenta, un moble de bany i una aixeta. Els habitatges són de nova construcció i estan a l'espera de ser habitats. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada van detenir entre l'1 i el 5 d'agost tres joves, dos de 19 anys i un de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Margarida de Montbui, com a presumptes autors de robatoris amb força i d'un delicte de danys. Van entrar a quatre habitatges del bloc de pisos.

Els presumptes lladres, a part, van provocar nombrosos danys als immobles on van entrar. Les detencions són el resultat d'una investigació que es va iniciar el 30 de juliol passat, arran d'un robatori amb força al bloc de pisos, situat al mateix nucli de a Santa Margarida de Montbui. Segons el propietari, el valor dels danys que van provocar els presumptes lladres i els objectes sostrets sumen uns 83.000 euros.

Després de diverses indagacions, els investigadors van esbrinar qui eren el presumptes lladres i que havien venut el material sostret en un desballestament de la mateixa població. Finalment, durant el migdia de l'1 d'agost els Mossos van detenir a Igualada, dos dels autors, de 19 i 27 anys. I durant la tarda del 5 d'agost van detenir a Igualada l'altre autor, de 19 anys. Tots tres estarien presumptament relacionats amb els esmentats robatoris. Els detinguts van passar entre el 3 i 6 d'agost a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d'Igualada.