Agents de la policia local van detenir dilluns a la tarda un home de 44 anys, veí de Navàs, que presumptament hauria ofert cocaïna a almenys dues persones al barri de Vic Remei.

El servei va iniciar-se a quarts de quatre de la tarda, quan una persona es va adreçar a l´agent de servei a l´ajuntament i el va informar que al parc de Casa Caritat se li va acostar un home qui li va oferir amb molta insistència, fins al punt de posar-se agressiu, cocaïna.

La persona va fer una descripció molt precisa d´aquest home, fet que va permetre que una altra patrulla de la policia local el localitzés al carrer Verdaguer.

Tot i que quan els agents intentaven identificar-lo l´home va donar una espenta a un dels agents i va fugir corrents, va poder ser detingut acte seguit, després d´una breu persecució que va finalitzar al carrer Bilbao.

En l´escorcoll posterior a la detenció se li van trobar dues bossetes d´una substància en pols (presumptament cocaïna) que duia amagades, una dins la sabata i una altra a la boca.

Amb posterioritat es va tenir notícia que molt a prop del lloc dels fets hauria ofert cocaïna a una altra persona.