Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres un home de 43 anys veí del municipi osonenc de Torelló com a presumpte autor dels delictes de lesions, robatori amb força i danys. Els fets van ocórrer a primera hora de la tarda de dijous, quan un veí de Puigcerdà va enxampar un home circulant amb el seu tractor en una finca agrícola del camí Vinyola de la mateixa població.

Quan el propietari va veure que algú estava conduint el seu tractor, va voler aturar-lo. En aquell moment, l'home el va intentar atropellar i finalment es va quedar encastat en uns rocs al costat de la via del tren. En aquest moment, va baixar del tractor i en la fugida va llençar pedres al propietari del tractor perquè no l'enxampés. L'impacte del les pedres li va causar lesions al cap. El tractor va quedar seriosament danyat al lloc on va quedar encastat. Posteriorment, l'home també hauria forçat l'entrada d'un magatzem d'una altra explotació agrícola al mateix municipi.

Poc després d'endur-se el tractor i lesionar el seu propietari en la seva fugida, els Mossos van rebre l'alerta del jornaler d'una altra finca del carrer les Fàbriques informant que acabava d'aturar un home que havia forçat l'entrada d'un magatzem de l'explotació agrícola. En arribar al lloc, els agents es van adonar que coincidia plenament amb la descripció de l'autor de l'agressió anterior i va quedar detingut.

Un cop arrestat, la policia catalana va veure que l'individu tenia nombrosos antecedents i va passar dissabte a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.