Agents de la Policia Local de Manresa van detenir dilluns a la tarda un home de 44 anys, veí de Navàs, que presumptament va oferir cocaïna a dues persones al barri de Vic-Remei. La policia va ser alertada a quarts de quatre de la tarda quan un ciutadà es va adreçar a l'agent de servei a l'Ajuntament i el va informar que al parc de Casa Caritat se li va apropar un home qui li va oferir amb molta insistència cocaïna, fins al punt de posar-se agressiu.

La persona que va informar d'aquests fets va donar una descripció molt precisa de l'individu, fet que va permetre que una altra patrulla de la Policia Local el localitzés al carrer de Verdaguer. Quan els agents intentaven identificar-lo, l'home va donar una empenta a un dels agents i va intentar fugir corrent. Tot i això, va ser detingut, després d'una breu persecució que va finalitzar al carrer de Bilbao.

En l'escorcoll posterior a la detenció se li van trobar dues bossetes d'una substància en pols (presumptament cocaïna) que portava amagades, una dins la sabata i una altra a la boca. Poc després, la policia va tenir constància que l'individu havia ofert cocaïna a una altra persona.