Un jove que conduïa a gran velocitat pel nucli urbà d'Olesa de Montserrat va estar a punt d'atropellar ciutadans que passejaven pel carrer i va provocar danys al mobiliari urbà. La Policia Local d'Olesa va interceptar el conductor i li va imputar diversos delictes. A més, circulava sense el carnet de conduir en regla i incomplia una ordre d'allunyament.

Els fets van tenir lloc a la mitjanit del 5 al 6 d'agost. La Policia Local d'Olesa de Montserrat va rebre l'avís de que diversos veïns havien vist que un vehicle circulava a gran velocitat sense respectar els senyals de circulació i posant en perill persones. Una patrulla de la Policia Local va localitzar el vehicle, que es va escapolir dels agents conduint a gran velocitat pels carrers de la població fins que, finalment, va ser interceptat després d'haver provocat danys a altres vehicles i al mobiliari urbà.

El conductor es va negar a fer la prova d'alcoholèmia i va quedar imputat per diferents delictes, amb l'obligatorietat de de presentar-se davant del jutge.

Durant la investigació i instrucció dels fets, la Policia Local d'Olesa de Montserrat ha pogut esbrinar que aquest jove és el presumpte autor de la crema intencionada d'uns contenidors de brossa de la ciutat valorats en 3.500 euros i, a més, estava incomplint diverses ordres d'allunyament. A més, estava conduint sense el permís de conducció en vigor, perquè se li havia retirat judicialment uns dies abans d'aquests fets.

El jove, que té 20 anys i respon a les inicials de JM. J.H., ha quedat imputat una altra vegada per dos delictes contra el patrimoni, dos més contra la seguretat del trànsit i dos delictes més contra l'administració de justícia davant el jutjat de guàrdia de Martorell.