Un accident múltiple a l'autovia A2, a l'alçada d'Esparreguera, amb dos ferits lleus va provocar ahir cues de fins a quatre quilòmetres. Tres vehicles van topar contra un tràiler que havia quedat entravessat a la via, al punt quilomètric 582. El camioner va perdre el control del tràiler, que va patinar per l'autovia fins quedar entravessat i ocupant tots dos carrils. Al darrere hi anava un autocar, una furgoneta i un turisme, que van xocar contra la part lateral del camió.

Només hi va haver dos ferits lleus arran dels diferents impactes contra el tràiler, els dos ocupants de la furgoneta. El conductor del camió, les persones que anaven en el turisme i els 22 viatgers que es desplaçaven amb autocar van resultar il·lesos. Els ferits són dos joves, un de 30 anys que va ser traslladat a l'hospital de Martorell i un altre de 23 que van portar al de Bellvitge.

L'accident va provocar alteracions a la circulació de la via. Poc després de les topades van haver-hi quatre quilòmetres de cues que es van diluir amb desviament de tots els cotxes per l'antiga N-II. Tot i això, la circulació era lenta i en alguns moments -un cop es van desviar els cotxes- va arribar a haver-hi dos quilòmetres de cues.

No es va poder restablir la circulació fins poc abans de les 2 del migdia perquè es va necessitar una grua per retirar el tràiler de l'autovia.

Fins al punt de l'accident es van desplaçar tres dotacions dels Bombers i els efectius dels Mossos d'Esquadra s'hi van quedar per coordinar la retirada del tràiler amb la grua i regular la circulació en aquest punt de l'autovia A2.

L'accident va passar ahir, quan moltes de les carreteres estaven molles per la pluja que havia caigut a la matinada i també al llarg del matí. De fet, segons informen els Bombers, hi va haver altres accidents de trànsit a la Catalunya Central sense conseqüències greus.

A Manresa, n'hi va haver un a 3/4 de 8 del matí a la C-16, en el punt quilomètric 0,5. Un cotxe va sortir de la via en un revolt i el conductor va resultar ferit lleu. S'hi van desplaçar dues dotacions dels bombers per netejar la calçada.

També, l'eix Transversal, a l'alçada de Rajadell, hi va haver ahir a les 7 del matí un ferit lleu quan un turisme va sortir de la via i va fer unes quantes voltes de campana. El ferit va ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Al vehicle també hi anava una altra persona que va resultar il·lesa.