Els Mossos d'Esquadra van soprendre quatre joves -un dels quals menor- per, presumptament, vendre drogues després que en un control de trànsit a Santa Margarida de Montbui els agents sentissin una olor intensa de marihuana quan el conductor va abaixar la finestra. Els detinguts són una dona, de 27 anys, de nacionalitat francesa, i dos homes de 21 i 26 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Barcelona i de Palau-Solità i Plegamans, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública

El 16 d'agost agents dels Mossos d'Esquadra realitzaven un control de pas al quilòmetre 63 de la carretera C-37, al terme de Santa Margarida de Montbui. A les 9 del vespre van aturar un vehicle amb quatre ocupants, un d'ells menor. Quan el conductor va abaixar la finestra per parlar amb els agents, es va notar una forta olor de marihuana.

Davant les sospites que els joves poguessin portar substàncies estupefaents amagades, els mossos van escorcollar el vehicle i els ocupants. Van localitzar 22 pastilles d'èxtasi, 7 bosses de marihuana, 17 peces de haixix, 315 euros fraccionats en bitllets i una llibreta en la qual anotaven les vendes fetes. Els tres majors d'edat van quedar detinguts, com a presumptes autors i el menor va ser traslladat a dependències policials on va ser lliurat a un tutor legal. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 18 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.