Un jove de nacionalitat alemanya de 18 anys està ingressat a la Unitat de Cures Intensives a l'Hospital Josep Trueta de Girona, després de caure dimarts des d'un tercer pis mentre intentava passar d'una habitació a una altra mitjançant les finestres. Segons ha informat el Diari de Girona i ha pogut confirmar l'ACN, el noi volia passar d'una habitació a l'altre per la façana de l'Hotel Villa Garbí, quan va caure al buit. La Policia Local de Lloret va alertar els Mossos d'Esquadra dels fets a tres quarts de nou del vespre de dimarts. Fins al lloc s'hi van desplaçar diverses patrulles de la policia catalana i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques que va evacuar el jove fins al Trueta.

Des de dimarts a la nit, el noi està ingressat a l'UCI, on, segons fonts hospitalàries, "evoluciona favorablement dins la gravetat". Tot i que en un principi s'havia dit que el noi havia caigut mentre intentava passar d'un balcó a un altre de l'hotel, finalment fonts de l'Ajuntament de Lloret de Mar han precisat que el jove es va accidentar mentre intentava passar de la finestra d'una habitació a la finestra d'una altra cambra de l'hotel.

En concret, el jove formava part d'un grup de nois que estaven passant uns dies de vacances a Lloret de Mar. En el moment dels fets, la víctima es trobava sola i intentava passar de la finestra de l'habitació 340 a la 328, situada en un pis inferior. Segons sembla, el jove va repenjar-se i va caure al buit, patint greus ferides a les cames. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir per què el jove va decidir intentar accedir a una altra habitació mitjançant les finestres i per què va caure al buit.