Els 4.235 paquets de tabac confiscat tenien un valor de 17.000 euros. La Guàrdia Civil va enxampar dimecres en intervencions diferents dues persones residents al Principat d'Andorra que presumptuosament transportaven tabac de contraban.

La primera denúncia es va interposar a un home de nacionalitat espanyola de 55 anys a qui van aturar poc abans d'un quart de nou del matí en un control de verificació fiscal de la C-14, al terme d'Oliana. Dins de la Renault Kangoo que conduïa hi van trobar 3.250 paquets de tabac ros de diferents marques amagat en bosses negres d'escombraries. El valor total del tabac intervingut en aquest cas és de 13.287,50 euros.

La Guàrdia Civil va enxampar al mateix dia, cap a les vuit del vespre, dins de les instal·lacions duaneres de la Farga de Moles un altre resident a Andorra que havia passat la frontera andorrana amb tabac de contraban. Dins d'un vehicle BMW de matrícula del Principat d'Andorra, els agents van trobar 985 paquets de tabac de la marca Austin Red, valorats en 3.890 euros. En aquest cas, l'infractor és un home de 33 anys de nacionalitat portuguesa.