Un dels assaltants a la casa dels Tous a Sant Fruitós de Bages i que va ser detingut el 2008 lidera una banda que roba en xalets de la Costa Brava. Arsim Blaku és una de les dues persones que van entrar a la casa de la família de joiers i que van ser captades per les càmeres de seguretat. En l'assalt va morir Sinani Gazmend -un dels dos ocupants del cotxe que controlaven l'exterior de la finca- pels trets del gendre de la família, Lluís Corominas, que llavors s'encarregava de la seguretat de la finca.

El darrer assalt d'Arsim Blaku, segons el diari El Punt, és el 18 d'agost al municipi de Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà) i va aconseguir escapar-se, deixant en la fugida una bossa -precisament de Tous- amb joies que havia robat a la casa. Els Mossos d'Esquadra, que encara mantenen una investigació oberta del robatori, han confirmat a Regió7 que una banda va entrar a les 10 de la nit al xalet d'una família russa que viu al municipi empordanès.

Els lladres, entre els quals presumptament hi havia Arsim Blaku, van forçar una porta corredissa del menjador i van accedir a la casa, que en aquell moment era buida perquè els propietaris havien sortit. Els Mossos es van desplaçar fins a l'immoble perquè va saltar l'alarma. El grup va actuar amb molta rapidesa -es calcula que en només cinc minuts- i van tenir temps de sortir de la casa abans que arribessin els agents. Tot i la celeritat amb què van actuar, van poder sostreure una caixa forta en la qual hi havia 30.000 euros i una bossa de la firma Tous amb les joies.

Una part dels assaltants va fugir amb un Audi A-4, que agents de la policia van seguir i del qual van perdre la pista al municipi de Pera. Més tard, a la mitjanit, van localitzar el vehicle al nucli de Púbol, però a l'interior ja no hi havia ningú. Simplement hi van trobar la bossa de les joies.