Una veïna de Gironella va morir ahir a la nit en un accident a la C-16, al seu pas per Casserres, quan el vehicle en què viatjava va entrar erròniament a l'autovia per un carril de sortida i va xocar frontalment contra un altre cotxe que circulava correctament en sentit Manresa.

El sinistre va tenir lloc poc abans de tres quarts de deu de la nit al punt quilomètric 90. Com a conseqüència de la topada va morir la passatgera davantera del cotxe que circulava en sentit contrari. Es tracta de Josefa G. R., de 81 anys d´edat i veïna de Gironella. La conductora d´aquest mateix vehicle va resultar ferida greu i va ser evacuada a l'hospital Mútua de Terrassa. Els dos ocupants de l´altre automòbil sinistrat van quedar ferits menys greus i van ser traslladats a l´hospital de Berga.

Arran del sinistre es van activar quatre dotacions dels Mossos d´Esquadra, sis vehicles dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l´afectació viària, la carretera va estar tallada en sentit sud fins a les 23.00 h i posteriorment es va mantenir un carril restringit fins a la mitjanit.