El dispositiu conjunt format per agents de la Policia Local de Manresa i dels Mossos d´Esquadra la nit del correfoc va detenir tres joves veïns de Manresa, segons ha informat avui la Policia Local.

Les dues primeres detencions es van produir vora la mitjanit, quan una trucada va alertar que a la Plaça Milcentenari hi havia uns joves que intentaven obrir un cotxe estacionat, motiu pel qual van ser adreçades al lloc diverses unitats no uniformades composades per agents de tots dos cossos que, en arribar al lloc van veure dos joves amb nombrosos antecedents al costat d´un vehicle amb un vidre trencat. En acostar-se els policies, van intentar fugir corrents, essent detinguts un en aquell moment i, minuts més tard l´altre.

La tercera detenció va produir-se a quarts de quatre, quan una patrulla uniformada va recollir la queixa d´un ciutadà informant que a la Plana de l´Om hi havia una persona trencant mobiliari urbà. D´immediat s´hi van desplaçar diverses unitats del dispositiu conjunt que van poder veure com un jove sacsejava una paperera fins el punt d´arrencar-la del terra i que, en veure´s envoltat d´agents, va intentar fugir donant un cop de puny a la cara d´un dels policies, moment en el que va ser detingut.

Els actes centrals de la Festa Major d´enguany van comptar amb un dispositiu especial conjunt en el que van treballar plegats agents i comandaments de tots dos cossos.