La pluja va ser un dels factors determinants de cinc accidents de trànsit que hi va haver ahir al matí a les carreteres del Bages i de l'Anoia, quatre amb poc més de mitja hora de diferència. Tots van provocar ferits de caràcter lleu, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van intervenir en els cinc casos.

El primer accident va tenir lloc a 2/4 de 9 del matí a Igualada, a l'antiga N-II, on van xocar un cotxe i un camió, amb un ferit lleu. Un quart d'hora més tard, a Manresa, a la C-16c, davant del restaurant Ca l'Aligué, un vehicle va bolcar i, com a conseqüència, una persona va resultar amb ferides al braç de caràcter lleu. Un altre vehicle va bolcar pocs minuts després, pels volts de les 9 del matí, a l'eix del Llobregat (C-16), a Balsareny, amb el resultat d'una dona ferida lleu.

Just a la mateixa hora, als Prats de Rei, un motorista va resultar ferit al genoll després de xocar amb un cotxe, a la C-1412a. Finalment, poc abans de les 11 del matí, un cotxe va bolcar a Sallent, a la carretera de Cabrianes (B-430), també amb un ferit lleu. Ahir a la tarda, un cotxe va sortir de la calçada a l'eix Transversal, a Manresa, sense ferits, segons Trànsit.