Un motorista belga de 80 anys va morir ahir al migdia en un accident de trànsit a la carretera LV-4241, que uneix Solsona amb el Port del Comte, passant per Lladurs. La moto de la víctima va sortir de la calçada i va acabar rebent l'impacte de dos cotxes.

Els fets, segons va explicar el Servei Català de Trànsit, van tenir lloc als voltants la 1 del migdia al punt quilomètric 7 de la carretera LV-4241, al terme municipal de Lladurs, a pocs quilòmetres de Solsona. Després d'un revolt, el motorista va perdre el control del vehicle, va sortir de la calçada i va acabar impactant contra dos cotxes. L'home va quedar atrapat a sota d'un dels turismes.

Fins a l'indret dels fets s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), una de les quals medicalitzada. El personal mèdic, però, no va poder fer res més que confirmar la mort del motorista. Després de rebre l'aixecament judicial, el cadàver va ser traslladat als dipòsits de Lleida, on avui al matí és previst que se li faci l'autòpsia. Durant els propers dies, s'hauran de fer els tràmits per poder repatriar el cadàver a Bèlgica.