Un veí de Manresa de 33 anys de nacionalitat marroquina va resultar ferit dimecres a la nit quan va saltar des d'una alçada de tres metres quan fugia d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra. L'home, que tenia pendent una ordre de detenció per un cas de lesions, va ser rescatat pels Bombers i va ser evacuat a l'Hospital de Sant Joan de Déu amb politraumatismes. La policia catalana el va detenir.

Els fets, segons els Mossos d'Esquadra, van tenir lloc dimecres a 3/4 d'11 de la nit. Una patrulla de seguretat ciutadana va observar que un vianant, en veure el vehicle policial, s'amagava darrere d'un cotxe aparcat, a la cruïlla entre els carrers Tarragona i Girona, al barri de Plaça Catalunya. Els agents es van aturar i van sortir del cotxe. En aquell moment, l'home va arrencar a córrer i va ser perseguit pels Mossos. El fugitiu va arribar al carrer Sansa i, un cop allà, es va enfilar per una tanca de tres metres d'altura i va saltar a l'altra banda, on hi havia un pati interior.

En caure des de tanta alçada, l'home va resultar ferit de consideració i, a més, segons van explicar els Bombers, va anar a caure a dins d'un forat, per la qual cosa va haver de ser rescatat pel cos d'emergències. Després de ser atès per una ambulància del SEM, va ser traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Déu amb diversos traumatismes, segons el cos sanitari. Els Mossos van comprovar que tenia una ordre judicial de detenció, per un cas de lesions, i el van arrestar. L'home va ser donat d'alta de l'hospital a la matinada.