Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de l'Anoia van detenir el dimecres passat un home de 32 anys, nacionalitat espanyola i veí del Pla de la Font (Segrià) com a suposat autor d'un delicte de robatori i furt d'un vehicle i conduir sota els efectes de l'alcohol. Els fets van tenir lloc el mateix dia 9 de setembre quan suposadament va robar el cotxe a el Pla de la Font i posteriorment va tenir un accident a la C-37 a Òdena (Anoia). Els agents també van trobar al detingut 10 dècims de loteria i 312 euros que havia sostret de l'interior d'un local social del municipi del Segrià.

Pels volts de les dues del migdia del mateix dia 9, els mossos van rebre l'avís d'un vehicle accidentat a la carretera C-37 al punt quilomètric 69,5 del terme municipal d'Òdena. Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, el vehicle accidentat es trobava al voral de la carretera, amb les claus posades i sense ningú a l'interior.

Simultàniament, una altra dotació policial va localitzar al conductor que havia abandonat el vehicle, caminant pel voral de l'autovia A-2, a prop de la zona de l'accident. A més, els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de les begudes alcohòliques. Després de fer-li la prova va donar un resultat positiu de 0,50 grams prems litre d'aire expirat.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 10 a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia d'Igualada.