Un ciclista de 65 anys de Manresa ha resultat ferit greu aquest divendres al matí en ser envestit accidentalment per un cotxe a Sant Joan de Vilatorrada, segons la valoració que ha fet el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els fets han tingut lloc poc després d'1/4 d'11 del matí a la carretera C-55, a l'altura de l'accés a Sant Joan per la zona poliesportiva pel pont gran. Després de ser atropellat, el ciclista ha quedat estès a la calçada i ha estat atès inicialment per una doctora de l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa que circulava casualment en aquell moment per l'indret. Posteriorment, ha rebut les atencions de dues ambulàncies del SEM, que l'han traslladat en estat greu a l'hospital manresà.

La Policia Local de Sant Joan, que ha estat el primer cos que ha arribat al lloc de l'accident, ha regulat el trànsit a l'indret durant una hora, mitjançant pas alternatiu, la qual cosa ha provocat cues que han arribat fins a la rotonda de l'eix transversal. En la gestió de l'accident també hi han participat els Mossos d'Esquadra.