Un dels tres ferits en l'accident de dilluns de la setmana passada al tram sud de la C-55, a Castellgalí, va acabar morint al cap de dos dies a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, com a conseqüència de les greus ferides, segons han confirmat fonts d'Althaia. L'home, un veí de Manresa de 84 anys, Enric Puig Pou, va ser acomiadat divendres en un funeral a la sala Montserrat de Funerària Fontanova.

L'accident, tal i com va publicar aquest diari, va tenir lloc dilluns 28 de setembre, a les 11 del matí, al punt quilomètric 23, a Castellgalí, en un tram en obres on els carrils estan marcats en color groc, ja que s'hi estan fent els treballs previs per a l'habilitació d'una mitjana intermèdia New Jersey. Concretament, l'accident va tenir lloc entre Castellgalí i el restaurant Els Torrents, en el carril en sentit Barcelona, on van col·lidir dos cotxes. Com a conseqüència, tres persones van resultar ferides. El ferit més greu, Enric Puig, va ser diagnosticat inicialment de contusions abdominals, segons fonts del SEN, i va ser evacuat en ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

L'home, però, va acabar perdent la vida en aquest centre hospitalari al cap de dos dies, el dimecres dia 30, segons han confirmat fonts d'Althaia. La defunció no va ser divulgada pel Servei Català de Trànsit, ja que només fa seguiment de les víctimes durant les 24 hores posteriors a un accident de trànsit.

Enric Puig Pou es tracta de la quarta víctima mortal d'aquest 2015 al tram sud de la C-55 entre Manresa i Abrera, la sisena si es compta tota la C-55 completa entre Solsona i Abrera.