Un jove de 27 anys, Sergio Melero Rodríguez, va morir ahir al migdia en un accident a l'eix del Cardener (C-55), a Callús, quan el cotxe que conduïa va xocar frontalment contra un camió. El noi, segons els Mossos d'Esquadra, vivia actualment a Manresa, tot i que era originari de Cardona, on viu una bona part de la seva família.

Els fets, segons el Servei Català de Trànsit, van tenir lloc poc després de 2/4 de 3 del migdia, al quilòmetre 42 de la C-55, a l'altura de l'accés al polígon de Callús. Per causes que els Mossos d'Esquadra estan investigant, un camió que circulava en sentit Manresa va xocar frontalment amb el cotxe en què circulava víctima. El camió va envair el carril contrari de la calçada i va acabar impactant amb la tanca lateral contrària de la via, tot quedant mig bolcat al marge. En l'accident de trànsit s'hi va veure implicat un segon turisme.

Com a conseqüència, Sergio Melero va resultar mort, mentre que dues persones més van resultar ferides de caràcter lleu. El cadàver va ser traslladat als dipòsits judicials de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, on avui se li farà l'autòpsia. Ahir es desconeixia el dia i lloc del seu funeral.

L'accident va obligar a tallar totalment la calçada, per la qual cosa els Mossos van haver de desviar el trànsit per l'interior de Callús. Durant el desviament, un camió es va avariar al bell mig de Callús, a la carretera de Cardona. Per això, els Mossos van haver de fer pas alternatiu al trànsit en aquest punt, la qual cosa va agreujar la densa circulació viària per l'interior del poble. La circulació a la C-55 no es va normalitzar fins a 2/4 de 7 de la tarda, un cop retirats tots els vehicles accidentats