La fiscalia demana la pena de cinc anys i tres mesos de presó per a una berguedana acusada d'haver agredit un home colpejant-lo amb una ampolla de vidre al cap, durant una discussió a l'exterior de la discoteca Menfis de Berga. El judici se celebrarà demà a l'Audiència Provincial de Barcelona.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, van tenir lloc el 6 de maig del 2012, al voltant de la discoteca Menfis de Berga, situada a la carretera C-1411a, on es trobava l'acusada, Jessica L. M., amb antecedents penals.

La dona, segons l'acusació pública, va iniciar una discussió amb la víctima, Gerard G. C. Durant la disputa, l'acusada va colpejar-lo amb una ampolla. Com a conseqüència de l'agressió, li va causar una ferida contusa al front i una erosió al conducte auditiu extern, la qual cosa va requerir tractament mèdico-quirúrgic i li ha deixat dues cicatrius. Segons afegeix la fiscalia, la víctima, Gerard G. C., també va agredir Jessica L. M., tot provocant-li ferides més lleus.

Per aquest motiu, el ministeri fiscal acusa la dona d'un delicte de lesions, pel qual demana la pena de cinc anys i tres mesos de presó. A més, vol que indemnitzi Gerard G. C. amb 4.110 euros, per les lesions i les seqüeles.

Al seu torn, la fiscalia acusa Gerard G. C. d'una falta de lesions, per l'agressió contra Jessica L. M., i li demana com a pena una multa de 450 euros. També sol·licita que indemnitzi la dona amb 900 euros per lesions i seqüeles.

El judici s'ha assenyalat per a demà, dijous, a les 10 del matí, a la secció novena de l'Audiència Provincial de Barcelona.