Un treballador ha mort aquest matí en rebre una descàrrega elèctrica mentre realitzava tasques de manteniment en una torre d'alta tensió a la plaça de l'Església de Montferrer i Castellbó. Com a conseqüència de la descàrrega el treballador ha quedat inconscient a una altura d'uns 8 metres.

Ràpidament els serveis d´emergència s´han desplaçat al lloc dels fets i, amb la intervenció del grup GRAE dels bombers, han pogut despenjar sense vida el cos de l'operari, un home de 43 anys, nacionalitat peruana i veí de Tàrrega (Urgell).

Al lloc de l´accident s´han desplaçat tres dotacions de la Policia de la Generalitat -Mossos d´Esquadra, ambulàncies del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) i quatre patrulles de Bombers.

Agents de la Unitat d´Investigació de la comissaria de Vielha han obert una investigació. Han posat els fets en coneixement del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d´Empresa i Ocupació, d´acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.