El motorista que diumenge al matí va resultar ferit de gravetat en accidentar-se a Castellar de n'Hug va acabar morint ahir al matí a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, en no poder superar les greus ferides, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Amb ell, ja són 139 les persones que han perdut la vida aquest any a les carreteres catalanes, una menys que en tot el 2014 (140), quan encara falten dos mesos i mig per acabar el 2015.

L'accident, segons Trànsit, va tenir lloc diumenge poc després de les 11 del matí, a la carretera que uneix la Pobla de Lillet i la Molina (BV-4031), al terme de Castellar de n'Hug. La víctima, un motorista de 49 anys de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona), va perdre el control de la moto i va caure a terra. El conductor va ser evacuat en un helicòpter del SEM a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on ahir al matí va acabar perdent la vida.

Durant el cap de setmana, també hi va haver dues víctimes mortals en un accident a l'Alt Empordà, la qual cosa ha fet incrementar la xifra de víctimes a 139 a tot Catalunya, una menys que en tot el 2014. De moment, entre gener i octubre del 2015, la mortalitat ha crescut el 28% amb relació al mateix període de l'any anterior. Si es manté la tònica, per primera vegada aquest 2015 es produirà un repunt de la mortalitat a Catalunya, després que hagi anat disminuint any rere any des de l'any 2000.