Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Súria van detenir dimarts a la tarda un veí del municipi acusat d'haver atracat amb violència dos vianants del municipi en només tres dies. Durant la detenció, l'home, de 45 anys i de nacionalitat espanyola, es va resistir activament als agents, amb la qual cosa va lesionar lleument quatre mossos i un policia local.

Els fets, segons van explicar ahir fonts dels Mossos, van tenir lloc dimarts cap a 2/4 de 4 de la tarda. L'acusat acabava de cometre presumptament un atracament amb violència a un vianant en un carrer de Súria. La víctima va denunciar els fets a la policia, la qual cosa va donar peu a un ampli desplegament policial que va permetre localitzar al cap de poc l'acusat al carrer Salvador Vancell. En la detenció, a banda de la Policia Local de Súria, hi van participar cinc patrulles dels Mossos. L'home es va mostrar molt agressiu i violent per evitar ser arrestat, i va acabar provocant contusions lleus a quatre mossos i un agent local.

A banda de l'atracament que acabava de cometre el mateix dimarts, els Mossos d'Esquadra també li atribueixen un robatori amb intimidació que va cometre presumptament diumenge passat, també a Súria. L'home, que ja té antecedents penals, passarà en les properes hores a disposició del jutjat de guàrdia de Manresa.

L'home ja havia estat detingut el juliol per haver incendiat una barraca a les hortes de Migmón, segons El Setmanari de Súria.