El Col·legi d'Advocats de Manresa inaugura dilluns l'exposició del segon concurs de pintura ràpida sobre la justícia i la figura de l'advocat, i la seva relació amb la ciutadania a Manresa.

La inauguració es farà a les 11 del matí, al vestíbul dels jutjats de Manresa, amb la presència del degà del Col·legi d'Advocats de Manresa i alhora president del Consell de l'Advocacia de Catalunya, Abel Pié; del jutge degà de Manresa, José Manuel del Amo; i del regidor de Cultura de l'Ajuntament, Joan Calmet.

El concurs es va celebrar el juliol passat i s'hi van presentar nou obres realitzades per pintors del Bages. El certamen va concloure amb l'elecció de tres guanyadors. Els llenços que van participar seran exposats durant un mes al vestíbul de l'edifici judicial. L'objectiu és que els ciutadans que visiten els jutjats de Manresa puguin gaudir de l'exposició, que posa de manifest la importància del paper de l'advocat per a la població.

Les persones que estiguin interessades en l'adquisició de qualsevol de les obres exposades podran efectuar-ne la compra pel valor indicat pel pintor al Col·legi d'Advocats de Manresa.