Un veí d'Olesa de Montserrat de 78 anys d'edat, Antonio P. M., va morir dimarts al vespre en un accident amb el seu tractor, segons van informar ahir els Bombers de la Generalitat i la Policia Local del municipi. El vehicle va bolcar per causes que es desconeixen i l'home va quedar atrapat a sota.

L'accident, segons van explicar les mateixes fonts, va tenir lloc al camí de Can Matetes, en una zona apartada del nucli urbà, propera a la urbanització de les Ribes Blaves. L'home s'adreçava a casa seva, conduint el vehicle, quan, per causes que s'estan investigant, el tractor va bolcar a sobre del camí, amb la mala fortuna que ell va quedar-hi atrapat a sota. No hi va haver testimonis del sinistre.

Els fets van ser advertits a 3/4 de 9 del vespre per un gendre de la víctima, alarmat perquè el seu sogre encara no havia retornat a casa. Quan va sortir a buscar l'home, va veure el tractor bolcat, i l'home atrapat a sota del vehicle.

Immediatament, el familiar va avisar dels fets els serveis d'emergències. Fins a l'indret s'hi van desplaçar diverses dotacions de la Policia Local d'Olesa, dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els Bombers van ser els encarregats de rescatar el cos, ja sense vida.

El cadàver va ser traslladat als dipòsits judicials de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, on ahir se li va practicar l'autòpsia. Ahir al vespre encara es desconeixia el dia i lloc del seu funeral.