L'Audiència de Barcelona jutjarà la setmana que ve dos germans d'Esparreguera, Raúl D. T. i Enrique D. T., acusats de vendre cocaïna a petita escala a consumidors d'aquesta substància, al mateix municipi esparreguerí. Tots dos s'enfronten a una petició de fiscalia de quatre anys de presó per un delicte contra la salut pública.

Juntament amb els dos germans, també serà jutjada pel mateix motiu Olga P. P., tot i que en aquest cas s'enfronta a una pena menor, de tres anys de presó, perquè no té antecedents penals.

D'altra banda, en el mateix judici també es jutjaran les cinc persones que presumptament es dedicaven a subministrar la cocaïna als esparreguerins. Es tracta de cinc veïns de Viladecans, Francisco P. P., Manuela N. V., José M. N., Manuela F. A. i Dolores M. N. Tots ells s'enfronten a unes peticions de penes que van dels tres anys als quatre anys i mig de presó.

La venda de droga a consumidors d'Esparreguera es va produir durant els mesos d'abril i maig del 2010, segons la fiscalia. Les detencions van tenir lloc el mes de maig d'aquell any.