Un veí de Banyoles de 70 anys que va desaparèixer dijous passat ha estat trobat amb vida aquesta passada matinada. La troballa l'han fet de matinada els serveis d'emergències després que un grup de voluntaris i familiars que havien mantingut buscant el boletaire -malgrat la suspensió del dispositiu d'efectius d'emergències- informessin que havien sentit uns sorolls i uns gemecs a la zona, un barranc del terme de Sales de Llierca.

A l'home el van trobar afeblit en una zona de difícil accés i els especialistes dels Grae van rescatar-lo. Efectius mèdics dels bombers li van fer una primera valoració i presentava clars símptomes d´hipotèrmia i estava en un estat de semiconsciència. Després d'aïllar-lo del fred, amb una manta, un barret i un sac, el van carregar en una llitera per poder-lo treure de la zona on es trobava.

Un cop a la pista més propera, el boletaire va ser introduït en una ambulància del SEM, que el va a l´Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona, on hi està ingressat i se li han de practicar diverses proves.