Un jove de Manresa de 21 anys ha estat condemnat a pagar 2.260 euros, entre multa i indemnitzacions, per haver causat desperfectes a retrovisors, portes i carrosseries de vuit cotxes aparcats, a la capital del Bages. L'acusat va reconèixer els fets davant de la jutgessa i va acceptar la pena pactada entre la fiscalia i el seu advocat.

Els fets, segons la sentència de conformitat, van tenir lloc la matinada del 14 al 15 de setembre del 2012. L'acusat, que ja era major d'edat, es trobava en companyia d'un grup de menors a la zona dels carrers Abat Oliba i Font del Gat de Manresa. Tots ells van causar múltiples desperfectes en retrovisors, carrosseries i portes de diversos vehicles estacionats. En total, van causar danys a vuit cotxes.

La sentència condemna el jove a una multa econòmica de 720 euros i a indemnitzar els propietaris dels cotxes afectats amb el valor de les reparacions. En total, la suma de les indemnitzacions arriba a 1.546 euros, per la qual cosa, en conjunt, el jove haurà de pagar la quantitat de 2.266 euros.

La jutgessa ha concedit al noi poder pagar els diners de forma fraccionada durant 24 mesos, a raó de 94,42 euros cada mes.