Els trens de Renfe de la línia R4, la de Manresa a Barcelona, van tenir retards de fins a 30 minuts durant bona part d'ahir al matí per un atropellament mortal. Una persona va morir ahir a les vies del tren cap a dos quarts de 9 del matí en ser atropellada per un tren de Rodalies de la línia R4 a prop de l'estació de Terrassa.

Els retards van afectar els combois que venien a Manresa i els que es desplaçaven cap a Barcelona des de la capital bagenca. I és que fins a les 11 del matí els trens només podien circular per una via. A partir de llavors es va restablir la normalitat en la circulació de trens i no es van registrar més retards al llarg del dia.

Fonts de Renfe van precisar que els combois de la R4 que circulaven fins a Terrassa ho van fer en el seu horari habitual i que el retard de mitja hora es va produir en els que anaven fins a Manresa, ja que en un punt concret d'aquest tram és on va tenir lloc l'atropellament i els trens només podien circular per una sola via.

Ahir no es va donar a conèixer la identitat de la víctima mortal ni tampoc els motius de l'atropellament. De moment, es desconeixen les circumstàncies en les quals es va produir el succés, que va provocar al matí l'activació del Ferrocat en la fase de prealerta per part de Protecció Civil de la Generalitat. Renfe va informar a aquest diari que a partir de les 11 del matí no es va registrar cap més incidència a la línia.