La basílica de la Seu queda petita en el darrer comiat al manresà mort per la parella

Unes 600 persones, entre les quals hi havia representants de l'Ajuntament i del món cultural, assisteixen al funeral per Dani Soria

31.10.2015 | 08:57
Familiars i amics plorant, ahir, després del funeral

L'estupefacció que ha provocat la mort de Dani Soria en la societat manresana i, sobretot, entre les persones dels diferents àmbits en què es movia es palpava en el seu funeral, que va tenir lloc ahir al migdia a la basílica de la Seu de Manresa. Silenci absolut i llàgrimes de dolor dels amics i de la família. L'església va quedar petita amb les prop de 600 persones que van acomiadar el manresà, mort diumenge per les ferides d'arma blanca que li va provocar la seva parella.
El funeral va durar 20 minuts, però el fèretre encara va estar una estona fora de l'església, en el cotxe fúnebre, mentre familiars i amics s'abraçaven i el recordaven. Les persones que volien dir el darrer adéu al manresà omplien gairebé tots els bancs de l'església. Entre els que van assistir al funeral, hi havia representants de l'Ajuntament: l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, anava acompanyat dels regidors Joan Calmet i Mercè Rosich. Entre altres cares conegudes de la societat manresana, es va poder veure l'exalcalde de Manresa Juli Sanclimens, que a més té una estreta vinculació amb el món dels esbarts i les danses tradicionals, i que havia presidit l'Agrupació Cultural del Bages.
H

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema