Un veí de Navàs, José Antonio Berrocal, va morir ahir a la tarda en un accident laboral mentre estava realitzant uns treballs a la teulada d'una nau del polígon industrial La Plana, al terme municipal d'Avià, però que és situat entre els nuclis de Gironella i Cal Rosal. Segons fonts de la mateixa empresa, l'operari es va desplaçar a la teulada d'una altra nau, que va cedir, i va caure des d'una alçada de vuit metres. Berrocal era una persona coneguda al poble perquè estava vinculat a l'associació ocellaire i al Club Esportiu Navàs.

L'accident va tenir lloc pocs minuts abans de les 5 de la tarda. José Antonio Berrocal, que era empleat de l'empresa navassenca Vico Metall, estava treballant ahir a la tarda en una nau industrial del polígon de La Plana. Fonts de la mateixa empresa, consultats per Regió7, van assegurar que Berrocal va abandonar per uns moments el lloc on en aquell moment estava portant a terme els treballs i es va desplaçar a una altra teulada, moment en què aquesta va cedir. Tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergències, no es va poder fer res per salvar-li vida. De fet, pràcticament va morir a l'acte.

Fins al lloc s'hi van desplaçar dues patrulles dels Mossos i una ambulància del SEM. Els fets es van posat en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga i del departament d'Empresa i Ocupació, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

José Antonio Berrocal tenia 44 anys i feia més de 20 anys que treballava per a Vico Metall. Els responsables de l'empresa consultats per aquest diari deien estar consternats per la seva mort ja que hi treballava des de feia més des dues dècades i era una persona "agradable i responsable".