Dins la seva celebració anual, la Policia Local de Manresa concedeix distincions a aquells agents que hagin dut a terme accions destacades durant l'any. En aquesta edició, els reconeguts amb la Menció Honorífica del cos són els següents:

El Caporal Ramón Soto Melero i l´agent Yolanda Castellà Garcia per atendre i traslladar un nadó que s´havia ennuegat i no respirava. Els metges van explicar després que les seves maniobres de recuperació li van salvar la vida.

Els agents Javier Martínez Hidalgo i Leandro Tomé, que van intervenir en una deflagració de gas que va deixar sense coneixement l´empleada d´un forn de pa. La seva ràpida intervenció va evitar la propagació de l´incendi. Les càmeres de seguretat van enregistrar la intervenció i mostren els dos agents desenvolupant una intervenció valenta, decidida i plena de professionalitat.

El caporal Jordi César Serrano i l´agent Jordi Gómez Martínez, que van atendre un part en un domicili ajudant a venir al món al nen Cristian Barcons.

Els agents Isidre Cols Sánchez i Rafel Campo Xixons, que van atendre un home a qui li va venir un atac de cor al mig del carrer. La seva decidida intervenció li va salvar la vida.

Els agents Ivan Jiménez Iglesias i Rafel Campo Xixons que després d´una sèrie d´incendis intencionats al bosc de Can Font van dissenyar un operatiu que va acabar amb la identificació dels presumptes autors.

L´agent Miquel Lenard Fernández, per ajudar en la creació, disseny, edició i realització dels vídeos institucionals de la policia local, en el seu temps lliure i fent servir moltes vegades el seu propi material.

El caporal Xavier Roch Corselles i l´agent Carles Gené Palau, del Cos de Mossos d´Esquadra per la professionalitat demostrada en la reconstrucció tècnica i la posterior defensa al judici de l´atropellament mortal del l´agent dela Policia Localde Manresa Edouard Guillem Trapero.