És en un dipòsit de cadàvers i a ningú no li consta que l'hagin reclamat. El cos de la presumpta homicida que va acabar amb la vida del manresà Dani Soria, i que després es va suïcidar, continua a les instal·lacions de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya (IMLC) de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, on li van practicar l'autòpsia, una setmana després que cometés el crim. Grisel Díaz tenia la nacionalitat argentina i representants del consolat d'aquest país a la capital catalana asseguren a aquest diari que cap familiar no s'hi ha posat en contacte ni ningú no ha reclamat la seva repatriació.

El cos de Díaz és en aquests moments en un dipòsit frigorífic que manté una temperatura estable de quatre graus centígrads, segons han detallat fonts properes a la investigació. S'hi estarà durant setmanes si no ningú el reclama. L'entorn del qui era la seva parella, Dani Soria, assegura que no els consta que l'argentina vingués amb cap familiar quan va arribar al país per instal·lar-se fa un mes al pis que tenia el manresà al carrer de Santa Maria.

Al consolat de l'Argentina a Barcelona tenen poca informació més. Els seus responsables han assegurat a Regió7 que estan al corrent del cas, però que no han pogut accedir a detalls de la investigació perquè està sota secret de sumari i que cap familiar, de moment, s'hi ha posat en contacte. A més, ningú no ha reclamat el retorn del cos a l'Argentina. De moment, són a l'espera de trobar algun conegut de Grisel Díaz.

Si ningú no reclama el cadàver, el titular del jutjat número 5 de Manresa, que porta el cas, haurà de decidir durant quant de temps el cos de l'homicida continua a les instal·lacions de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya. En aquests casos, la mateixa policia s'encarrega de buscar la família a través del cos diplomàtic instal·lat al país. Però, de moment, el consolat diu que està a l'espera que coneguts de la dona es posin en contacte amb ells.