El temporal de pluja i vent ha provocat aquest dilluns a la tarda nombroses incidències a Igualada i a la resta de la comarca de l'Anoia, tant per inundacions com per la caiguda d'elements a la via pública. En total, entre les 2 del migdia i les 8 del vespre, els Bombers han hagut de fer més d'una vintena de sortides a la comarca.

A Igualada, segons fonts dels Bombers, hi han hagut acumulacions d'aigua als carrers Gran Bretanya i Mare de Déu del Remei i, a més, s'ha produit un incendi elèctric a la plaça de Sant Miquel. A més, han caigut arbres en aquesta mateixa plaça, al carrer Lleida i al carrer Pujadas, on l'arbre ha caigut a sobre d'un cotxe aparcat, sense causar ferits.

A Vilanova del Camí, s'ha produït un despreniment de roques a sobre de la carretera C-244, i a Santa Margarida de Montbui s'ha hagut de sanejar la façana d'una casa de la Travessera del Pont. A l'Alta Anoia, s'han registrat despreniments de pedres a la carretera C-1412a, a Castellfollit de Riubregós i a Calonge de Segarra. A més a més, la pluja ha causat diversos accidents sense ferits a l'A-2, a Castellolí, i a la B-224, a Piera.

D'altra banda, els Bombers també han hagut d'actuar a l'eix diagonal (C-37), entre Igualada i Manresa, per diversos despreniments de pedres entre Castellfollit del Boix i Sant Salvador de Guardiola. Segons els Bombers, un cotxe ha impactat contra una de les pedres, sense que cap ocupant resultés ferit.