Dues persones han resultat ferides lleu aquest dimecres al matí en dos atropellaments pràcticament simultanis als carrers de Manresa.

El primer accident s'ha produït pels voltants de les 10 del matí a la cruïlla entre els carrers de Martí i Pol i del Dibuixant Vilanova. En l'incident ha resultat ferida una vianant de 66 anys i veïna de Manresa que ha hagut de ser traslladada a l'hospital de Sant Joan de Déu per ser-hi atesa.

L'altre atropellament s'ha produït deu minuts més tard, a l'alçada del número 38 del passeig de Pere III, quan una manresana de 54 anys ha sigut envestida per una furgoneta. Tot i resultar ferida lleu en l'impacte, la dona també ha sigut traslladada a Sant Joan de Déu per precaució.

Els conductors dels dos vehicles implicats en els atropellaments han resultat il·lesos.

Aquest matí també s'ha produït una topada entre un turisme i una motocicleta a la cruïlla entre els carrers de la Divina Pastora i el del Doctor Llatjós. En la col·lisió el conductor del cotxe ha resultat il·lès, però el motorista, un veí de Sant Fruitós de Bages de 41 anys, ha quedat ferit lleu i ha sigut traslladat a l'hospital manresà.