Els Mossos d'Esquadra van detenir l'1 de novembre tres homes com a presumptes autors d'un robatori amb força a interior de domicili. Els arrestats, de 33, 38 i 40 anys, tenen nacionalitat espanyola i són veïns de Badalona i Sant Esteve Sesrovires. Segons fonts policials, els fets van passar el 31 d'octubre quan quatre homes van saltar la tanca d'una casa de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). Per accedir a l'habitatge van trencar els vidres de l'habitatge, on hi havia una parella d'avis que mirava la televisió amb els llums apagats. En sentir els sorolls, les víctimes es van posar a cridar i els intrusos van marxar corrent. A un d'ells li va caure la cartera, cosa que va facilitar la detenció de tres dels quatre lladres. Els arrestats tenien gairebé 68 antecedents per fers similars. Un d'ells ha ingressat a presó i els altres dos han quedat amb llibertat amb càrrecs.

L'assalt a l'habitatge de Sant Esteve Sesrovires es va produir al voltant de les set de la tarda del 31 d'octubre. Per accedir a l´interior de la casa, els lladres van trencar els vidres d´una finestra sense adonar-se que una parella d´avis estava mirant la televisió amb els llums apagats. En sentir els sorolls, les víctimes es van posar a cridar i els intrusos van marxar corrent del lloc dels fets.

El gendre dels avis, que viu al davant, va anar fins a la casa assaltada arran dels crits de la seva sogra i va veure com dos dels lladres fugien de la finca i els altres dos intentaven forçar un vehicle estacionat al carrer. Els delinqüents van amenaçar de mort el gendre de manera que va desistir de la seva intenció d´aturar-los.

L´endemà la Policial Local de Sant Esteve Sesrovires va buscar indicis del robatori i van trobar una cartera amb documentació personal en el lloc on els lladres havien saltat la tanca perimetral durant la seva fugida.

Dos dies després de l´assalt el gendre va anar a la comissaria dels Mossos d´Esquadra a Martorell per denunciar els fets i, casualment, a la zona d´espera va coincidir amb un dels lladres que anava a posar una denúncia pel robatori de la seva cartera.

Immediatament, els Mossos van detenir el presumpte autor dels fets i, poc després, els investigadors van arrestar dos dels seus companys. La investigació continua oberta i no es descarta la detenció del quart lladre.

Els detinguts, amb gairebé 68 antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar l´ingrés a presó d´un d´ells i la llibertat amb càrrecs dels altres dos.