Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar ahir al matí a la residència d'avis de Sant Vicenç de Castellet a causa d'un petit incendi al lavabo del centre. Un resident de 73 anys va ser evacuat preventivament a l'hospital per descartar que no s'hagués intoxicat.

Els fets, segons van explicar fonts del centre, van tenir lloc a les 8 del matí. El calefactor que hi havia en aquell moment al lavabo va bolcar accidentalment a sobre d'una pila de roba, que va començar a cremar i va fer saltar l'alarma d'incendis. En aquell moment, no hi havia cap persona a l'interior del bany. El mateix personal del centre va apagar el foc amb l'extintor, abans de l'arribada dels Bombers, de la Policia Local i del SEM. El personal sanitari va traslladar preventivament un resident a l'hospital de per fer-li una revisió mèdica. L'home va tornar després a la residència.

D'altra banda, els Bombers també van actuar ahir al migdia en l'incendi d'una xemeneia en una casa de Sant Joan de Vilatorrada, al carrer Manresa. El foc va afectar una teulada de fusta.