El grup d'ERC al Bages ha emès un comunicat mostrant la seva 'preocupació i indignació' pels reiterats problemes de circulació a la carretera C-55, que aquest dimarts al matí han viscut un nou capítol amb l'accident d'una grua que ha obligat a tallar la circulació de vehicles durant més de vuit hores.

Pels republicans, els problemes de circulació en aquesta via es repeteixen 'massa sovint' i 'posen de manifest les deficiències contínuament denunciades de la carretera i el seu excés de volum de vehicles'. Al mateix temps, la branca local d'ERC ha destacat el fet que, amb motiu de l'accident d'aquest dimarts, sí que s'han aixecat les barreres de la C-16, gest que atribueixen a 'la pressió feta pel territori a nivell polític i social'.

Finalment, ERC Bages defensa l'alliberament de la C-16 com la única alternativa per a les comarques centrals per disposar d´una via ràpida i gratuïta d´accés a l´àrea metropolitana i 'evitar la pèrdua de competitivitat que ara patim enfront dels territoris veïns'.