L'Audiència de Barcelona acull dijous i divendres dos judicis per tràfic de droga on hi ha implicats dos veïns de Martorell i un altre de Manresa. Tots ells s'enfronten a una pena de quatre anys de presó.

Concretament, la secció cinquena de l'Audiència Provincial jutja aquest dijous dos homes de nacionalitat nigeriana, Okon O. i Fabián N., acusats d'haver recollit a l'oficina de Correus de Martorell un paquet que contenia 227 grams de diverses substàncies estupefaents, entre les quals heroïna.

Els fets van tenir lloc el 24 de juliol del 2014. A l'interior del paquet, que procedia de l'Índia, hi havia sis pareos estampats i set bosses de mà. A les anelles de les bosses, hi havia adossats els grams de droga. Els dos martorellencs van ser detinguts i un d'ells es troba en situació de presó preventiva.

D'altra banda, la secció vuitena de l'Audiència jutjarà divendres un home que va ser enxampat venent una dosi de cocaïna a Manresa, Rachid el K., de nacionalitat marroquina i en situació irregular a l'estat espanyol. Els fets, segons l'escrit de fiscalia, van tenir lloc el 29 d'agost del 2014, cap a 1/4 de 4 de la matinada, al carrer Era del Firmat de Manresa. Segons el ministeri públic, l'acusat va lliurar un embolcall amb 0,78 grams de cocaïna a una dona a canvi de rebre la quantitat de 30 euros. L'operació va ser descoberta per dos agents, que van intervenir la droga i van detenir l'home, que s'enfronta a quatre anys de presó.